جاوا چیست چرا باید آن را یاد بگیریم؟

کسینوس_امروز قصد داریم تا درباره ی زبان برنامه نویسی جاوا(java) و کار کرد های آن برای شما بنویسیم، تا اگر قصد یادگیری این زبان را دارید با دیدی باز و تسلط کامل به سراغ این زبان بروید.
اما جاوا (JAVA) چیه و چرا اینقدر مهمه؟
چرا اکثر شرکت های بزرگ به فردی که به این زبان مسلط باشند حقوق بسیار خوبی پرداخت میکنند؟
چه برنامه هایی میشه با ای زبان نوشت؟
و سوال های دیگری که شاید به ذهنتان خطور کرده باشد.اگر میخواهید به جواب این سوال ها برسید با ما تا آخر این مقاله همراه باشید.
جاوا (java) چیست؟
جاوا (java) یک زبان برنامه نویسی کامپیوتر است که برای راحتی کار اپلیکیش نویسان موبایل طراحی شده است.
این زبان شی گراست و بلاک اصلی سازنده جاوا کلاس است.
شما میتوانید برنامه های این زبان را یک بار کد زنی کنید و در سیستم عامل هایی که جاوا را پشتیبانی میکنند اجرا کنید.
برای درک بهتر این موضوع برای شما مثالی میزنم: شما میتوانید در محیط لینوکس شروع به کد زنی کنید و بدون هیچ تغیری در کدتان آن را در سیستم عامل ویندوز هم اجرا کنید.این ویژگی جاوا باعث پر کاربرد شدن این زبان برنامه نویسی شده است.
جاوا هم مانند سایر زبان های برنامه نویسی از یک ماشین مجازی برای کامپایل کردن و اجرای کدهایی که شما در آن مینویسید استفاده میکند.
تاریخچه جاوا
جاوا توسط جیمز گوسلینگ توسعه داده شد و در سال ۱۹۹۵ و با امکانات کامل منتشر شد.این زبان بیشتر ترکیب های خود را از زبان های c و c++ گرفته است و اگر شما با این دو زبان آشنایی داشته باشید در یادگیری جاوا بسیار به شما کمک میکند.
شرکت اوراکل از سال ۲۰۱۰ مالک رسمی این زبان شد و توسعه های این زبان به وسیله این شرکت داده میشود.اوراکل برای انواع سیستم عامل ها مانند ویندوز و لینوکس و…..امکانات آن را فراهم میکند.
شرکت اوراکل این زبان را به دو قسمت تقسیم کرده است:
- JRE) Java Runtime Environment) که شامل پلتیفروم اصلی است و برای اجرای برنامه های جاوا در سیستم های کاربران ضرورت دارد.
- (Java Development Kit (JDK که برای برنامه نویسان در نظر گرفته شده است و شامل اجزایی مانند کامپایل کردن، اشکال زدایی کدها و… میشود.
زباله روبی !!!!!
آن هایی که برنامه نویس حرفه ای هستند یا دانشجویان رشته کامپیوتر که درس طراحی زبان های برنامه نویسی را گذرانده اند با این مفهوم آشنا هستند.
ولی اگر شما با این موضوع آشنا نیستید و این اصطلاح برای شما غریبه است به طور خلاصه میگویم که منظور ما از این حرف در این مقاله این است که حافظه برنامه در تلاش این است که قطعات کوچک حافظه را جمع کرده و آن را با هم ادغام کند.
جاوا از یک سیستم جمع آوری زباله اتوماتیک در مدیریت حافظه خود استفاده میکند.برنامه نویس زمان ایجاد اشیاء را تعین میکند و جاوا مسئولیت این را دارد تا در حافظه مورد نظر آن را فراهم آورد.هنگامی که هیچ اشاره ای به شئ باقی نماند حافظه توسط زباله جمع کن آزد میشود.
اگر حافظه برنامه به یک کد که دیگر به آن احتیاج ندارد اشاره کند، ممکن است مانند یک نشت در حافظه رخ دهد، به طور کلی اگر شی در حافظه استفاده شود و دیگر به آن احتیاح نداشته باشیم آن شی در یک ظرف مشخص ذخیره می شود.
زباله روبی در این زبان جاوا ممکن است در هر لحظه اتفاق بیوفتد ولی در حالت کلی زمانی اتفاق می افتد که برنامه بیکار باشد، رخ می دهد.
اگر حافظه ی کافی برای ایجاد یک شی جدید وجود نداشته باشد، برنامه ای برای لحظه ای متوقف می شود، زیرا مدیریت صریح حافظه در زبان جاوا وجود ندارد.
هدف های زبان جاوا
- قابلیت شی گرایی بالا
- کارایی بسیار زیاد و عملکرد مناسب در هر برنامه
- خطای کم و ضریب اطمینان بالا
- پویایی زبان
- سادگی در عین کاربردی بودن
- قابلیت انتقال این زبان در همه ی محیط ها
برنامه نویسی اندروید به وسیله زبان جاوا
زبانی که برای نوشتن برنامه های اندرویدی استفاده میشود جاواست.ما میتوانیم با استفاده از زبان های دیگر نیز برنامه های اندرویدی را بنویسیم ولی بهترین زبانی که می شود با آن برنامه هایی اندرویدی با کیفیت بالا تهیه کرد زبان جاوا است.
ما برای برنامه نویسی اندروید با زبان جاوا نیاز به یک محیط مناسب برای برنامه نویسی داریم، که این محیط توسط گوگل توسعه داده شده و نامش Android Studioاست.
آیا جاوا اسکیریپت (javascript) همان جاوا (java) است؟
در جواب این سوال باید بگوییم خیر.بسیاری از افراد مبتدی که تازه وارد این کار شده اند فکر میکنند که این دو زبان در واقع یکی هستند و کاربردی یکسان است که این یک باور بسیار غلط است.
جاوا اسکریپت در واقع یک زبان اسکریپت نویسی است که برای نوشتن در وب طراحی شده است.
پی اگر کسی از شما سوال پرسید که آیا این دو زبان یکی هستند شما میتوانید با صراحت کامل بگویید ن.
بازار کار این زبان به چه گونه است؟
بازار کار این زبان در ایران بسیار خوب و عالی است.به طوری که شما اگر این زبان را یاد بگیرید و اگر بخواهید در شرکتی کار کنید حقوق پیشنهادی آن ها به شما کمتر از ماهیانه ۵ میلیون تومان نخواهد بود.
اگر هم بخواهید به طور آزاد و برای خود کار کنید مطمعا باشید در صورت داشتن یک تیم خوب و همچنین پشتکار بالا میتوانید به درآمد بسیار بالایی دست پیدا کنید.
پس اگر به فکر آینده هستید و میخواهید آینده ی شغلی مطمعنی داشته باشید میتوانید این زبان را یاد بگیرید و کار را به صورت گروهی انجام دهید تا هر په سریع تر بتوانید پیشرفت کنید.
مدت زمان یادگیری این زبان چقدر است؟
برای یادگیری زبان های برنامه نویسی اصلا به فاکتور زمان توجه ای نکتید ولی برای این که بتوانید برای خود یک برنامه درست کنید و طی آن برنامه این زبان را یاد بگیرید زمان یادگیری این زبان را برای شما باز گو میکنم.
شما میتوانید با روزی ۵ ساعت تمرین در مدت زمان ۱ ماه این زبان را به طور کامل یاد بگیرید.
البته این فقط برای این است که شما بتوانید با کلیات این زبان آشنا بشوید و بتوانید کد زنی را انجام دهید.برای این که در این زبان حرفه ای شوید میتوانید با تمرین زیاد و مستمر به این زبان مسلط شوید.
2 دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
سلام
واقعا مقاله های خوب و پر محتوایی میزارید.
قلم بسیار خوب وعالی دارید.
امیدوارم درکارتون پیشرفت کنید
سلام دوست عزیز.
نظر لطف شماست، امیدوارم که تونسته باشم به شما کمکی کرده باشم