چگونه میتوانیم در ۷ مرحله ساده به یک طراح وب سایت حرفه ای تبدیل بشویم؟

کسینوس– ما در این مقاله سعی بر این داریم تا شما را به یک طراح وب سایت حرفه ای تبدیل کنیم و تمام اطلاعات لازم در این زمینه را در اختیار شما بگذاریم.
به این فکر کنید که شما میتوانید مغز یک سایت موفق شوید،میتوانید بهترین سایت را برای بیش از ۲ میلیارد کاربر مورد نمایش قرار دهید.
همچنین وب سایت ها برای ماندن در دهه های بعدی نیز وجود دارند،بنابراین شما در این زمینه هر چقد که میخواهید میتوانید رشد کنید و به یک طراح وب سایت ماهر تبدیل شوید.
شاید باورش برای شما سخت باشد ولی نکته ی جالبی که طراحی وب دارد این است که شما میتوانید به صورت خود آموز این علم را یاد بگیرید ونیاز به هیچ کلاس آموزشی ندارید.
وقتی که خواندن این مقاله را تمام کردید،شما دستورالعمل های بسیار روشنی برای تبدیل شدن به یک طراح وب ماهر دارید.
این مراحلی که ما در اختیار شما میگذاریم توسط طراحان وب حرفه ای جمع آوری شده و تمام این ها تست و اثبات شده اند،شما کافیست که به آن ها عمل کنید.
خب قبل از شروع مراحل لازم است شما از موارد زیر درک لازم را داشته باشید.
به چه کسی طراح وب سایت میگویند؟

بر اساس فرآیندی که طراحی وب سایت دارد،طراح وب برنامه نویسی است که برنامه هایی مبتنی بر وب ایجاد میکند تا از طریق اینترنت قابل دسترسی باشد.
این وب سایت ها دارای ویژگی ها و کارکردهای خاصی هستند که طراح وب سایت میتواند آن را از طریق مهارت های برنامه نویسی خود بسازد.
طراحی سایت از دو بخش عمده تشکیل میشود،که شما میتوانید به عنوان یک طراح سایت مشتاق تخصص خود را در هر یک از بخش ها انتخاب کنید.
- FrontEnd web developer:مسئول ساخت و طراحی چیدمان ها،ویژگی های ظاهری یک وب سایت هستند.به این بخش ،طراح وب سمت کاربر نیز گفته میشود.
- BackEnd web developer:مسئول ساخت سیستم راه اندازی یک وب سایت هستند.آنها مسئول ساخت بهترین چارچوبی هستند که اجازه میدهد داده ها به راحتی از سرور وب سایت به مرورگر وب منتقل شوند،همانطور که توسط کاربران مشاهده میشود.
اگر بخواهم صادقانه با شما حرف بزنم ،اگر شما بخواهید در یکی از این بخش ها وارد شوید،و فقط در یک مورد اطلاعات خورد را به روز کنید و تخصصتان را در یک بخش افزایش دهید،به طور قطع یک طراح وب سایت ماهر نخواهید شد.
افرادی هستند که در هر دو بخش تخصص لازم را دارند و در هر دوبخش فعالیت میکنند که به آن ها Full-stack developers گفته میشود.
آنها از مهارت بسیار زیادی برخوردارند و از نظر مالی وضیعت بسیار خوبی دارند.
حال تصمیم گیری با خودتان است که یک طراح وب سایت معمولی شوید یا یک طراح سایت حرفه ای،و تاثیرات این تصمیم گیری را در آینده مشاهده خواهید کرد.
با توجه به این توضیحات چگونه میتوانیم یک طراح وب سایت ایده آل را تعریف کنیم؟
برای کسانی که علاقمند هستند تا در یک بخش از طراحی وب فعالیت کنند،جنبه های بسیار زیادی را باید در نظر گرفت.
اول اینکه برای نوشتن کد شما نیاز به پشتکار و اشتیاق در این زمینه دارید.
وب سایت ها دائما در حال به روز رسانی هستند،و بروز رسانی آن ها بخش عمده ای از کار شماست.
یعنی شما باید اطلاعات خود را ،هروز در این زمینه به روز رسانی کنید و با گذشت زمان زبان های جدیدی از برنامه نویسی را یاد بگیرید و به ابزار های جدید دست پیداکنید.
برای موفقیت در علم کامپیوتر،مهارت حل مسئله یک تفکر لازم و ضروری است که شما باید هروز آن را تقویت کنید.
عنصر صبر و توانایی میتواند معجزه در کار شما داشته باشد و این عنصر در آینده شغلیتان کمک بسیار زیادی به شما میکند.
زبان های برنامه نویسی

خب این کاملا روشن است که برای تبدیل شدن به یک طراح وب سایت باید علاقه به کد زنی داشته باشید.
زبان های برنامه نویسی در هسته یک وب سایت قرار دارند،و هر چیزی که شما میخواهید در سایتتان پیاده کنید به وسیله زبان های برنامه نویسی نوشته خواهند شد.
اگر قبلا کد ننوشته اید اصلا نگران نباشید،چرا که کسینوس به صورت کاملا رایگان و طی یک دوره ی مشخص آن ها را به شما آموزش میدهد و به صورت مرحله به مرحله آن ها را به شما یاد میدهد تا به یک برنامه نویس عالی تبدیل شوید.
برای این که یک طراح سایت عالی باشید،باید زبان های برنامه نویسی و ابزار های مرتبط زیر را یاد بگیرید:
CSS&HTML
HTML (برای توضیح بیشتر درباره HTML کلیک کنید)و CSS(برای توضیح بیشتر درباره CSS کلیک کنید)یک زبان برنامه نویسی نیستند،بلکه اینان یک ابزار نشانه گذاری هستند که برای طراحی صفحات وب و رابطه هایی که با کاربر دارند این صفحات استفاده میشوند.HTMLیک زبان نشانه گذاری هایپر تکست است که محتوا و طرح صفحه را شکل میدهد وCSS نمایشگر وب را کنترل میکند.
این دو ستون فقرات یک وب سایت هستند،و کسانی که میخواهند در بخش FrondEnd فعالیت کنند یادگیری این دو زبان بسیار لازم و ضروری است.
JavaScript
جاوا اسکریپت(برای توضیح بیشتر درباره javascript کلیک کنید)یک زبان رمز گذاری برای بخشی که کاربر آن را میبیند است.طراحان وب به صورت گسترده از جاوااسکریپت استفاده میکنند و نتیجه اش یک محیط کاربری عالی و قشنگ است که تجربه کاربری عالی را به بازدید کنندگان میدهد.
یادگیری جاوا اسکریپت برای طراحی زیباتر صفحات وب سایت شما بسیار ضروری است.
JQuery
JQury(برای توضیح بیشتر درباره JQuery کلیک کنید)یک کتاب خانه javascript است، که به منظور ساده سازی در دستکاری در اچ تی ام ال ساخته شده است.
این زبان بسیار مورد استفاده قرار میگیرد و از کسانی که قصد دارند FrondEnd کار بشوند انتظار میرود که این زبان را نیز به طور کامل بلد باشند.
نکته:از آنجا که این زبان کتابخانه js است،پس از این که به طور کامل جاوااسکریپت را یادگرفتید به سراغ این زبان بیایید.
Bootstrap
Bootstrap(برای توضیح بیشتر درباره Bootstrap کلیک کنید) یک چارچوب CSS با منبع باز است،که پایه ای برای ایجاد وب سایت هایی با قابلیت پاسخگویی به تلفن های همراه فراهم میکند.
از زمان ایجاد این زبان در سال ۲۰۱۱ از محبوبیت آن کم نشده و اکنون میلیون ها وب سایت تحت اختیار این زبان هستند.
این زبان به عنوان محبوب ترین فریم ورک CSS یادگیری آن اجباری است ،که به راحتی و با HTMLو CSS از آن استفاده کنید.
React.js
React.js(برای توضیح بیشتر درباره React.js کلیک کنید) یک کتاب خانه برای جاوا اسکریپت است،که برای ایجاد یک رابط بین کاربر و برنامه های تک صفحه ای یا تلفن همراه مورد استفاده قرار میگیرد.
بسیاری از کسانی که شرکت های بزرگی دارند دنبال افرادی هستند که تجربه کار با React.js را داشته باشند،بنابراین برای اطمینان از اینکه درآینده در یک شرکت معتبر شروع به کار میکنید و برای این که به یک طراح وب سایت ماهر تبدیل شوید،یادگیری آن جزو ضروریات است و باید در آن مهارت کافی را داشته باشید.(برای این که یک طراح وب سایت بشوید حتما این زبان هارا یاد بگیرید.)
این زبان برنامه نویسی دائما در حال به روز شدن است،بنابراین حتما توجه داشته باشید که به سراغ آموزش آخرین نسخه موجود بروید.
خب اینا زبان هایی بود که افرادی که میخواهند Frond کار بشوند به آن ها نیاز دارند،ولی اگر قصد این را دارید تا به سراغ BackEnd بروید باید به زبان های زیر مسلط شوید:
PHP
PHP (برای توضیح بیشتر درباره PHP کلیک کنید) یک زبان سمت سرور است که در دهه ۱۹۹۰ ایجاد شده.این زبان برای استفاده از وب،پرکاربرد ترین زبان برنامه نویسی است.
یک توسعه دهنده BackEnd باید به این زبان کاملا مسلط شود و یادگیری آن جزو ضرورات است تا شغل مناسبی را بتواند پیدا کند.
MySQL
MySQL (برای توضیح بیشتر درباره MySQL کلیک کنید) یک پایگاه داده رایگان و منبع باز است که به طور گسترده برای ذخیره داده های نمایش داده شده در وب سایت شما مورد استفاده قرار میگیرد.
شما باید زبانSQL و همچنین مدیریت پایگاه داده از طریق SSH و ابزارPHPMyAdmin بیاموزید.
JAVA
جاوا (برای توضیح بیشتر درباره JAVA کلیک کنید) یک زبان عمومی و هدف گراست که با PHP رقابت تنگاتنگی دارد.
یادگیری جاوا به دلیل تقاضا میان استخدام کنندگان در زمینه ی وب و نرم افزار برای حرفه شما بسیار مهم است.
RUBY
Ruby (برای توضیح بیشتر در درباره Ruby کلیک کنید)یه زبان برنامه نویسی سطح بالا و تفسیری است که در ژاپن ایجاد شده است.
این زبان از php و java محبوبیت کمتری دارد اما هنوز هم برای ایجاد صفحات وب و اپلیکیشن ها مورد استفاده قرار میگیرد.
Node.js
Node.js (برای توضیح بیشتر در باره Node.js کلیک کنید) یک محیط زمان اجرا با منبع آزاد برای جاوااسکریپت است که به طراحان وب این امکان را میدهد که کد های جاوا اسکریپت را در خارج از مرورگر اجرا کنند.این زبان بسیار مورد استفاده قرار میگیرد و بسیار مورد استقبال شرکت های برنامه نویسی است.
امروزه کارهای بسیار زیادی هستند که در آن ها Node.js نقش محوری را ایفا میکند.
توجه داشته باشید که یادگیری همه این زبان ها ضروری نیست و بعضی از آن ها مانند هم کار میکنند و تفاوتشان فقط در اسم آن هاست،پس نیازی به یادگیری همه ی آن ها نیست.
اگر قبلا با آن ها کار کرده اید که میتوانید از آن ها استفاده کنید،اما برای تازه کارها به شما پیشنهاد میکنم که اگر میخواهید Frond کار بشوید زبان های HTML ، JavaScript ، JQuery ، css ، bootstrap را یاد بگیرید، و اگر میخواهی BackEnd کار بشوید زبان phpوMySQL را یاد بگیرید.
اگر با ما همراه باشید ما مرحله به مرحله و به صورت رایگان شما را به یک طراح وب سایت حرفه ای تبدیل میکنیم و شما میتوانید از آموزش های رایگان ما استفاده کنید.
تا این جای مقاله یک پیش زمینه برای این شد که شما بفهمید که برای تبدیل شدن به یک طراح وب سایت حرفه ای به چ چیزهایی نیاز دارید،حالا وقت آن است که به سراغ آن ۷ مرحله برویم.
این مراحل را هر کد زن ماهری که شما آن را میشناسید رفته است.
۷ مرحله برای تبدیل شدن به یک طراح وب سایت حرفه ای

۱.یک تخصص را انتخاب کنید و آن را دنبال کنید
همانطور که قبلا برای شما توضیح دادیم شما میتوانید BackEnde کار یا FrondEnd کار بشوید که باید فقط یکی از آن هارا انتخاب کنید ولی اگر میخواهید به هر دوی اینا مسلط شوید یعنی Full Stac باشید باید در نظر بگیرید که به هیچ وجع به طور موازی این دو را یاد نگیرید بلکه ابتدا frondend را یاد بگیرید بعد به سراغ backend بروید.
۲.مهارت زبان برنامه نویسی در هر زمینه ای که انتخاب کرده اید را به دست بیاورید
هر تخصصی را که برای خود انتخاب کرده اید باید در نظر داشته باشیدکه زبان های برنامه نویسی در آن زمینه را نیز به درستی یاد بگیرید.
۳.پروژه های کوچکی برای خود آماده کنید و نمونه کار های خود را به صورت آنلاین ایجاد کنید
شما باید ابتدا از کارهای بسیار کوچک شروع کنید،شما نمیتوانید به یک باره دست به طراحی سایت های بزرگ بزنید،پس ابتدا کارهای کوچک را برای خود انتخاب کنید، آن ها را تکمیل کنید و سپس به سمت پروژه های بزرگ بروید.
اصلا نیازی به عجله نیست،وب سایت های بزرگ و پیچده هم براساس اصولی ساده ساخته شده اند که در پروژه های کوچک خود با آن ها روبرو میشوید.
به محض اینکه یک مهارت تازه یاد گرفته اید،آن را در صفحه وب پیاده سازی کنید که هم کار باشد برای شما هم تجربه.
همچنین باید برای نشان دادن مهارت خود به سراغ شبکه های اجتماعی بروید و برای خود پروژه بگیرید و کار کنید.
۴.در تست و اشکال زدایی کد های خود بسیار صبور باشید
بعد نوشتن کامل کد ها آن ها را امتحان کنید که ببینید به درستی عمل میکنند یا خیر.
اگر اشکالی وجود داشت در کد ها باید با صبوری کامل به رفع اشکال بپردازید تا یاد بگیرید در پروژه های بزرگتر این اشتباهات را تکرار نکنید.
۵.به یک انجمن طراحان وب ملحق شوید و با آن ها تعامل برقرار کنید
شما میتوانید از خطاهای دیگران یاد بگیرید ،درباره کارهای دیگران قضاوت کنید،از بروز رسانی ها و مزیت های دیگر آگاه میشوید.سعی کنید با آخرین اخبار در زمینه ی کاری خود نیز به روز باشید.
۶. از وب سایت های دیگر یاد بگیرید
سراغ وب سایت های مختلف بروید و نفاط قوت و ضعف آن ها را پیدا کنید و از آن ها در کار خود استفاده کنید.
۷.تمرین!تمرین!!تمرین!!!
پشت هر طراح وب سایت ماهر و موفق ساعت های بسیاری آموزش و تمرین وجود دارد.
شما با تکرار پیشرفت میکنید پس تا میتوانید تمرین کنید .
پیدا کردن یک شغل برای یک طراح وب سایت

خب بعد از تمام این کار ها شما باید وارد بازار کار شوید و از آنجا که تقاضا برای وب سایت ها بسیار زیاد است شما میتوانید به راحتی کار پیدا کنید.(یک طراح وب سایت هیچ وقت بدون کار نمی ماند.)
دراین بخش ما چند نکته به خصوص را برای مبتدیانی که به دنبال کار هستند میگوییم:
- مطمعن شوید که مهارت و تجربه ی خود را به نمایش میگذارید:اگر شما یک متخصص در زبان برنامه نویسی هستید حتما وبلاگ و رسانه اجتماعی خود را ایجاد کنید تا بتوانید آنچه را که درآن تخصص دارید را به عموم مردم نشان دهید.بعد از این کار شما از این که پیشنهاد های کاریه زیادی به شما میدهند حتما تعجب میکنید.
- برای تبلیغ کار خود به سراغ وب سایت های دیگر بروید:کار خود را تبلیغ کنید و به سراغ سایت هایی که در این زمینه فعالیت میکنند بروید و در آنجا به دنبال پروژه بگردید.
- کار خود را بین اقوام و آشنایان تبلیغ کنید:از دوست خود بپرسید آیا آشنایی دارد که مغازه یا شرکتی داشته باشد؟آیا دایی شما صاحب یک شغل آزاد است؟اگر بله،به احتمال قوی آن ها به یک وب سایت جهت ارائه خدمات خود نیازمند هستند.از آن ها پول کمی بگیرید و این کارا برای رزومه خود نگه دارید تا افرادی که میخواهند شما را استخدام کنند تحت تاثیر قرار بگیرند.
سوالاتی شاید برای شما پیش آمده است

آیا برای تبدیل شدن به یک طراح وب سایت حرفه ای به دانشگاه نیاز است؟
یک متخصص آیتی میتواند بسیار به ما کمک کند ولی باید در نظر بگیرید که بیشتر طراحان وب سایت به صورت خود آموز این تخصص را یاد گرفته اند پس جواب ما به این سوال نه است.
ایجاد پروژه های خوب در کد های منبع باز برای شما یک معلم عالی است.
حقوق یک طراح سایت چقدر است؟
این حقوق به خود شما بستگی دارد که در ماه چقد کار میکنید و بازاریابی شما چگونه است.
شما میتوانید در ماه ۱میلیون تومن درآمد داشته باشید و یا ۷۰میلیون تومن.
اگر در شرکت ها هم بخواهید کار کنید که کمتر از ۵ میلیون تومن به شما پیشنهاد نمیدهند.
ویژگی های یک طراح وب سایت چیست؟
برای تبدیل به سک طراح وب سایت،به یک اشتیاق واقعی به اینترنت و تمایل به یادگیری همیشگیه چیزهای جدید است(هروز به روز بودن)
ابزار فن آوری روزانه آپدیت میشوند و هروز ابزار جدیدی به وجود می آید که شما باید خود را در این زمینه به روز نگه دارید.
آیا باید طراح گرافیک هم باشم؟
توسعه وب سایت و طراح وب سایت هر دو شغل های مجزایی هستند .
بنابراین اگر آرزوی شما این است که در علم کامپیوتر مهارت لازم را داشته باشید،نوشتن کد باید محور اصلی شما باشد.
طراحی گرافیک هم میتواند یک امتیاز مثبت برای شما در نظر گرفته شود پس یادگیری آن ضرورتی ندارد ولی برای Frondend کارها این ضروری است.
آیا سن در طراحی وب مهم است؟
خیر سن اصلا مهم نیست شما میخواهید ۱۰ سالتان باشد یا ۵۰ سالتان!!!مهم مهارتی است که شما به دست می آورید.
سخن پایانی ما به شما دوستان عزیز ،طراحی وب سایت یک مهارت عالی است که هر شخصی میتواند داشته باشد.
برای تبدیل شدن به یک حرفه ای و شروع یک کار پر هیجان ،هیچ مدرک دانشگاهی لازم نیست.
همه ی آنچه که شما نیاز دارید یک ذهن آگاه و پیروی از دستورالعمل های ساده مانند آنچه در این مقاله ارائه شده است .
امیدوارم در این راهی که انتخاب کرده اید موفق باشید.کسینوس
1 دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.